Skip to content

Starptautisko inovatīvo farmaceitisko firmu asociācija aicina uz konferenci “Vīzija darbībā: vērtībā un inovācijās balstīta veselības aprūpe”

This event has ended

Starptautisko inovatīvo farmaceitisko firmu asociācija aicina uz konferenci “Vīzija darbībā: vērtībā un inovācijās balstīta veselības aprūpe”, kas tiek organizēta sadarbībā ar Eiropas Farmācijas industriju un asociāciju federāciju, Latvijas Pacientu organizāciju tīklu,  Latvijas Jauno ārstu asociāciju un Veselības ministriju.

Š.g. 1. decembrī konferencē tiks meklētas atbildes uz izaicinājumiem veselības jomā, inovatīvo medikamentu pieejamībā Latvijā, identificēti Eiropas valstu veiksmes stāsti un to potenciālā ieviešana Latvijā.

Konferencē tiks pulcēti augsta līmeņa lēmumu pieņēmēji un nozares profesionāļi no Latvijas un citām Eiropas Savienības valstīm. Starp būtiskākajiem diskusiju jautājumiem konferencē plānots akcentēt, kā vērtībā bāzēta veselības aprūpe var uzlabot pacientu aprūpi, un kā šo pieeju var ieviest Latvijā, kā inovatīvie sasniegumi farmācijas nozarē var palīdzēt un kā veicināt efektīvu sadarbību starp ietekmes pusēm veselības aprūpes sistēmas uzlabošanai, paralēli citiem akcentiem.

Šī augsta līmeņa konference notiks š. g. 1.decembrī konferenču centrā ATTA Centre (Krasta iela 60, Latgales priekšpilsēta, Rīga).

Aicinām reģistrēties dalībai konferencē un iepazīties ar konferences programmu.

Aicinām dalībniekus pirms došanās uz konferenci iepazīties ar praktisko informāciju.

Sekojiet līdzi arī tiešsaistē!